Liebermann brød
Vårt bakeri har bakere som er stolte over sitt yrke. De levere et solid håndverk, og dette kjennes i smaken og kvaliteten på Liebermanns Brød.
Vi leverer over 20 brødsorter fra vårt bakeri. Fra smørloff til de aller groveste brød.
Vårt bakeri har bakere som er stolte over sitt yrke. De levere et solid håndverk, og dette kjennes i smaken og kvaliteten på Liebermanns Brød.
Vi leverer over 20 brødsorter fra vårt bakeri. Fra smørloff til de aller groveste brød.
Et grovt og smakfullt helkornbrød, perfekt til matpakken på skole, jobb eller skitur. Stappet med sammalt hvete og helkorn av hvete er dette et mettende og delikat brød.
IngredienserHalvgrovt brød inneholder mye smak fra forskjellige korn og frøsorter. I tillegg har vi tilsatt malt for å sette en ekstra spiss på smaken. Et brød som passer til de fleste anledninger.
IngredienserGrovbrød med sirup er et ekstra grovt brød, bakt med sirup - for smakens skyld
IngredienserKneip er "allrounderen" fra Liebermann. Vi har bakt den i en årrekke, og den har mettet et utall av sultne Sørlendinger. Et godt brød både til frokost og kveldsmat.
IngredienserVår kjære tradisjonelle loff er en slager både til liten og stor. Denne loffen er stor og saftig, gir store fine skiver. Bygg opp et kjempestort rekesmørbrød eller gjør som i gamle dager; unn deg en skive med ekte smør og sukker på en fersk loff.
IngredienserEt grovt og smakfullt helkornbrød, perfekt til matpakken. Saftig og godt brød for hele familien, og i tillegg støtter du Vindbjart med noen kroner hver gang du kjøper Vindbjartbrød.
IngredienserDette er et langtidshevet, steinovnsbakt brød som kun er hevet på surdeig. Det har en saftig og luftig konsistens og en smakfull, god skorpe.
Perfekt til helgefrokosten, nydelig til rekesmørbrød, ved siden av en smaksrik suppe.
Speltmelet vi benytter er 100% norsk. Det har en saftig og luftig konsistens og kjempegod skorpe. Smaken er god og velbalansert.
Det er smaken av gresskarfrøene vi ønsker å fremheve litt i dette brødet. Nydelig brød til hverdag og fest!
Dette brødet er perfekt for matpakka da det til tross for den høye grovhetsprosenten ikke er altfor tungt. Smaker også nydelig etter en runde i brødristeren.